Design inovator

Alaturi de designul inovator, produsele din gama design KESSEL inseamna totodata calitate si functionalitate superioara. Perfomanta maxima in scurgere si usurinta servisarii fac din colectia KESSEL design alegerea de top pentru bai, spa-uri si centre de fitness atat private cat si comerciale.

Detalii

Sentimentul natural de comfort

Sentimentul natural de comfort

Sensuaitate calma. Ambianta calda. Un sentiment de bunastare in ton cu natura. Optiunea de lemn design se potriveste perfect acestui stil si poate oferi fie contrast fie armonie in elementele de design.

Detalii

Multiple posibilitati

Rigola de dus cu o forma clasica, minimalista se incadreaza in designul pur al baii dumneavoastra. Prelucrarea atenta in cele mai mici detalii a rigolei si perimetrul din otel inoxidabil rezulta o combinatie vizuala extraordinara intre suprafata ei si a finisajului baii dumneavoastra.

Detalii

Puncte forte in baia dumneavoastra.

Puncte forte in baia dumneavoastra.

Gama Linearis Comfort Light ilumineaza zona uda a baii transformand-o intr-o experienta vizuala moderna si unica. Vino acasa, inchide usa lumii exterioare, relaxeazate si bucurate de un dus dupa placul tau. Intr-o baie creata doar pentru tine.

Detalii

Zona VIP

Zona VIP

Gama Linearis Comfort Crystal intruneste cele mai inalte standarde ale unei bai unice prin design si nu lasa nimic la voia intamplarii. Rigola din sticla cu insertii de cristale iluminate din spate - contrastul perfect intre negru si suprafata lucioasa. Exclusivitate la superlativ.

Detalii

Customizare integrala

Expresia propriei dumneavoastra personalitati poate fii accentuata prin customizarea totala oferita de gama Linearis Comfort Logo: numele dumneavoastra, initiale, embleme sau logo-uri pentru uz comercial – discret iluminate pe o suprafata de sticla eleganta cu efect de oglinda neagra.

Detalii

Design inovator

Design inovator

Gama de rigole SCADA ofera posibilitati complet noi pentru baile dumneavoastra. Puteti alege dintre cele patru modele diferite toate realizate din otel inoxidabil.Ca un punct culminant unic, toate capacele sunt oferite cu linistitor sistem de iluminare de fundal cu LED-uri in diferite culori.

Detalii

Sifoane design pentru lavoare

Stil simplu si rafinat. Optiunea de sifon de lavoar cu design cromat isi pune amprenta pe orice tip de baie, noua sau renovata. Se armonizeaza perfect cu gama Kessel Design atat prin designul sau unic cat si prin functionalitatea perfecta.

Detalii

Contact

Pentru o oferta personalizata conform dorintelor dumneavoastra va rugam sa ne contactati

4 Motive pentru care sa alegeti produsele Kessel

Design

1Kessel intelege atentia la detalii si propune produse unice, elegante si moderne ce se potrivesc perfect cu viziunea proiectului tau.

Tehnologie

2Tehnologii precum garda de miros, spuma sau sita de par pentru ca fiecare detaliu a fost luat in considerare pentru o exploatare fara probleme.

Pedigree german

3Materiale de inalta calitate ce prin tehnologia de productie germana se transforma in obiecte ce aduc un standard ridicat vietii tale.

Instalare facila

4Instalare usoara si flexibila pentru fiabilitate maxima si exploatare fara griji in confort maxim.